Хотел в Търговище, Добре дошли на сайта на хотел "Терра Европа" , Търговище. Това е хотел в Търговище

Ресторант “Ла Бароне”

Богатото меню, пълно с изкушения, е празник за всички сетива. Приготвени с любов и поднесени с изключително внимание, нашите ястия ще Ви развълнуват и очароват.

Вечеря без повод  или изискано семейно тържество стават реалност в атмосфера на класическа елегантност и дискретен лукс.

Ресторанта поддържа кулинарното люботитство на своите гости с най- пресните продукти на пазара, свежи плодове и зеленчуци, ароматни подправки, крехко и сочно месо.

Любезният персонал ще ви посъветва при избора на свежи салати, уникални предястия, вкусни специалитети и изкушаващи десерти.

Нашата гордост е организирането на прекрасни сватбени тържества. Изисканата атмосфера и перфектно обслужване ще направят празника незабравим. Това е вашият сватбен ден и всичко трябва да е перфектно – ние ще го направим наистина уникален.


Цени:

единична стая, включена закуска- 60,00лв
двойна стая, включена закуска –80,00лв
апартамент, включена закуска – 105,00лв

Цените са за една нощувка и включват закуска, охраняем паркинг, безжичен интернет, туристическа такса и ДДС.

Цените са за една нощувка и включват закуска, охраняем паркинг, безжичен интернет, туристическа такса и ДДС.

Отстъпки и промоционални пакети

Специални цени
Организирайте смело вашите фирмени срещи, детски лагери, семинари или спортни състезания. За корпоративни клиенти и организирани групи предлагаме големи допълнителни отстъпки и бонуси. Имате специални желания- просто ни се обадете!

.