Хотел в Търговище, Добре дошли на сайта на хотел "Терра Европа" , Търговище. Това е хотел в Търговище

ВАЖНО!

Уважаеми клиенти,
Уведомяваме Ви, че във връзка с обявеното извънредно положение на територията на Р България и с оглед ограничаване разпространението на COVID-19 и осигуряване на безопасни условия!

ПРОДЪЛЖАВАМЕ С услугата ►Доставка на храна до адрес .
Супер вкусове ,които са малка част от Турската ни кухня !
Традиционна Българска Кухня !
Обедно меню ,което ще бъде публикувано всеки ден !
ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ ПОРЪЧКИ ВСЕКИ ДЕН ОТ 11:00 ЧАСА ДО 19:00 ЧАСА , НА СЛЕДНИТЕ ТЕЛЕФОНИ :
+ 359 893 37 70 78
+ 359 889 80 72 00
+ 359 886 31 72 61

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

Голяма конферентна зала

Голямата конферентна зала разполага с 120 места и е оборудвана с мултимедиен проектор, екран, преносим компютър, флип –чарт, овърхед проектор, безжичен интернет, телефон, подвижни и стационарни микрофони, условия за симултантен превод, отлична акустика.

Малка конферентна зала

Малката бизнес зала с 23 места е подходяща за Вашите бизнес срещи и малки презентации. Тук можем да Ви поднесем напитки или да организираме Вашия бизнес обяд.

Конферентни зали


По време на кафе- паузите ще сервираме кафе и безалкохолни напитки в лоби бара на хотела и ще Ви поглезим с домашни десерти и соленки, пресни плодове или сандвичи.
Обяд или вечеря се поднасят в ресторант “Ла бароне” на партерния етаж, който разполага с 200 места. Тиха музика, изящен лукс, храна с перфектен вкус и специална селекция вина ще предложат на Вашите гости наистина незабравими мигове. Специалитет на заведението е изпичането и поднасянето на цели прасенца или агнета, богато украсени и транжирани пред гостите.
За да бъде конференцията наистина незабравима, можем да организирме различни представления и атракции по време на вечерята, жива музика или дисководещ, фолклорни изпълнения.